Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
Ngā Kāwai Hua
Nga hua kua tohua

Kaata Waituhi Pigment T7931-T9734 mo nga Kairereta Epson

Te whakauru i te Kaata Waituhi Pigment T7931-T9734 mai i Dongguan Ocinkjet Digital Technology Co., Ltd. Ko tenei awhe o nga kaata waituhi o te kounga teitei he mea hanga motuhake mo nga kaituhi Epson, e whakamahi ana i te waituhi-whakaahua matatau mo nga tuhinga hihiri me te roa. Ma te tino kaha o te memeha, ka tukuna e enei kaata te kounga o te taarua mo nga tuhinga me nga whakairoiro, e tino pai ana mo nga momo tono. He hototahi ki te maha o nga tauira miihini Epson, ko te raupapa T7931-T9734 e whakarite ana i nga mahi pono me nga hua roa. He pai mo te hunga ngaio me te hunga kaingākau, ko enei kaata he otinga tino pai mo te hunga e rapu ana i te kounga pai o te ta me te roa o te oranga i roto i a raatau kaupapa. Ka wheako i te rereketanga me te pono o Ocinkjet ki te hiranga i roto i te hangarau o te taarua

Taipitopito hua

Te Wahi Taketake

Guangdong, Haina

Momo

Kaata Waituhi

Āhuahira

Hototahi

Tae

BK,C,M,Y

Ingoa Waitohu

Waituhi

kairereta hototahi

EPSON WF5113/WF5623

Ingoa Hua

T7931-T9734 kariri waituhi hototahi me te waituhi Pigment me te maramara mo Epson

Momo Kamupene

Te hanga rangatira i Haina

Kounga

100% Ka whakamanahia

Momo waituhi

Waituhi Pigment I Roto

Tipi

Tipi 100% Hototahi & Uu

Whakaatu hua

84.jpg85.jpg

Ko te Pigment Ink Cartridge T7931-T9734 he raupapa o nga kaata waituhi-kounga teitei i hangaia mo nga kaituhi Epson. Ka whakamahia e ratou te mangumangu-ahua ki te whakaputa i nga whakaahua hihiri, mau tonu me te tino atete ki te memeha. He pai rawa enei kaata i roto i nga tuhinga me nga tuhinga whakairoiro, e pai ana mo nga momo tono. He hototahi ki te maha o nga tauira taarai Epson, e whakarite ana i te mahi pono me te roa o nga hua o te tuhi, ka waiho hei whiringa pai mo te hunga ngaio me te hunga kaingākau.

Whakataki kamupene

Ko Dongguan Aocai Digital Technology Co., Ltd. he hinonga hangarau-nui e tohunga ana ki te rangahau, ki te whakawhanake, ki te whakaputa, ki te hoko, me te ratonga o nga taonga mo te ta. I whakapumautia i te tau 2010, ko nga hua a te kamupene ko nga waituhi, kaata waituhi, aha atu, he hototahi ki te maha o nga rama o nga kaituhi me te rongonui mo te kounga teitei, te ohanga, me te atawhai ki te taiao. Ma te u ki te kaupapa o te "toa i te maakete me te kounga, te wikitoria i te whanaketanga me te rongonui", ka whakapau kaha te kamupene ki te whakarato ki nga kaihoko nga otinga matawhānui mo te whakaputa i nga taonga pau.

9.jpg

8.jpg